Kroppen din

Göra kroppen till din bästa vän

Vill du sluta fred, och göra kroppen till din bästa vän?

När det gäller oss människor inom familjen och på arbetsplatsen, är det känt att kritik, straff och tvång är destruktivt och oönskat. Det är känt att en accepterande, positiv och konstruktiv hållning ger både bättre stämning om mer resultat i alla typer av team. När det gäller kroppen, så har de flesta av oss lärt sig att klaga, döma, straffa och tysta ner kroppen. Gör det ont, så ger vi smärtstillande. Känner vi oss tjocka, så står vi och tycker illa om kroppen framför spegeln, och tvingar den kanske till mer motion, eller andra typer av motion än vad som funkar bäst för kroppen. Hela branscher lever av att vi tycker illa om kroppen som den är, och vi behöver ändra på den för att den ska bli acceptabel.

Här är en inbjudan till något annat för dig och din kropp. Att sluta fred med den, göra den till din bästa vän, att ta livets beslut tillsammans med den, att hedra den. Det är ju kroppen som gör det möjligt för dig att se allt vacker, känna alla goda smaker, ja, den är ju till och med det som gör att vi får vara här på den blågröna planeten!

Access Body Processes

Access Body Processes är personlig utveckling för dig kropp och er relation. Det är även djupt avslappnande, skönt och läkande!