Hej!

Nice to meet you!!

Vem är Anna Verhoef?

Anna Verhoef är civilingenjör, projektledare, livscoach och Access Consciousness Certified Facilitator. Hon undervisar även i djupavslappning och olika energibehandlingsmetoder.

Som ung nyexaminerad civilingenjör, en ambitiös perfektionist, optimist och idealist, gick hon in i väggen redan efter några år i arbetslivet. Funderade under sin sjukskrivning över livets orättvisor – ’’Vilken otur för mig att jag är perfektionist, jag kommer ju aldrig att vara lycklig, på något arbete, någonsin. Mina chefer kommer vara hur nöjda som helst, men vad ska jag ta mig till? Jag kan troligtvis stressa mig in i väggen i vilket yrke som helst.
Eller går det att få bort perfektionist, eller ta bort det värsta av den? ’’

De funderingarna ledde henne in på en resa i personlig utveckling. Det gav verktyg att återvända till arbetet som projektledare, och att lyckas vara i en stressig miljö med komplicerade projekt, oftast helt utan stress och adrenalinpåslag.

Personlig utveckling visade sig inte bara vara essentiellt för att återvända till sin yrkesbana, det var det roligaste hon visste. Medan vänner åkte på dykresor till exotiska hav, använda hon sina semesterdagar till att gå kurser och läsa böcker. När hon hittade Access Consciousness och deras otroligt enkla, kraftfulla verktyg så följde byte av karriär strax efter.

Sedan 2013 ger hon kurser, faciliterar och coachar online och i Göteborgsområdet, och har även gett kurser i Stockholm, Småland och i Danmark. Om du vill organisera en kurs med Anna Verhoef på din egen ort, kontakta henne för möjligheter.